Kansainvälisten ohjelmien ikärajat muuttuvat vuonna 2020

Ohjelmien uudet ikärajat astuvat voimaan vuoden 2020 alusta. Vetäjien ja JC-nuorten ikärajat pysyvät ennallaan, muutos koskee vain osallistujia.

Tähän asti esimerkiksi village-leirin osallistujan on pitänyt olla 11-vuotias leirin aikana, mutta tästä eteenpäin ikärajat määrittyvät syntymävuoden mukaan. Osallistujan tulee siis täyttää 11 sen vuoden aikana, jolloin village-­leiri järjestetään.

Vuosi 2020 on siirtymäkausi, jotta muutos ei vie keneltäkään mahdollisuutta osallistua tiettyyn ohjelmaan. Vuodesta 2021 eteenpäin vanhat ikärajat eivät enää päde.

CISV International on tehnyt Programme Age Checkerin, johon voit syöttää osallistujan syntymäpäivän ja tarkistaa, mihin ohjelmiin tämä voi osallistua. Jos olet epävarma, olethan yhteydessä paikallisyhdistykseesi hyvissä ajoin ennen ohjelmahakemusten jättämistä.

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.