Moro ja tervetuloa mukaan CISV Tampereen toimintaan! Paikallistoimintavuotemme rungon muodostavat neljä viikonlopun mittaista paikallisleiriä, jotka järjestetään alkuvuodesta, ennen kesää, kesän jälkeen ja loppuvuodesta. Paikallisleireillä pääset tutustumaan CISV:n tavoitteelliseen toimintaan kevyemmin kuin kansainväliselle leirille lähtemällä.

Paikallisleirit on suunnattu 10–16-vuotiaille lapsille ja nuorille ja 18 vuotta täyttäneet voivat tulla mukaan iloiseen ohjaajajoukkoomme. 17-vuotiaat voivat myös toimia junioriohjaajana. Useimmiten leirit järjestetään leirikeskuksessa, jossa teemme itse leirin ruuat. Näin ollen toivomme ja tarvitsemme mukaan vapaaehtoisia myös keittiövuoroihin. Aktiivinen osallistuminen paikallistoimintaan on eduksi kansainvälisiä leiripaikkoja haettaessa.

Koronaviruspandemian aikana osa leireistä on jouduttu perumaan, mutta olemme toisinaan vaihtoehtoisesti järjestäneet lyhyen etätapaamisen perutun leirin korvaamiseksi. Muutakin paikallista toimintaa voidaan ideoida, kuulemme mielellämme ehdotuksia jäseniltämme.

Tavoitteenamme on järjestää kansainvälinen leiri Tampereella joka toinen vuosi, joten leirien varainhankintaan voi ilmoittautua mukaan koska vain.

Toiminnasta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä puheenjohtajaamme Ulla-Maija ”Ulu” Sutiseen (tampere@fi.cisv.org, 041 4692890). Voit myös ottaa yhteyttä ohjelmavastaaviin (yhteystiedot alla)!

 

Tapahtumat 

 

Avoimet paikat

Haku vuoden 2024 leireille aukeaa pian.

 

Lisäksi 10−12-vuotiaat lapset voivat hakea kotimaan First Step -leirille. Haku on käynnissä!

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Ulla-Maija Sutinen

  • president.tre@fi.cisv.org

Tampereen ohjelmavastaavat

  • Village: village.tre@fi.cisv.org
  • Perhevaihto: interchange.tre@fi.cisv.org
  • Step Up: stepup.tre@fi.cisv.org
  • Seminaarileiri: seminarcamp.tre@fi.cisv.org
  • IYM-leiri: youthmeeting.tre@fi.cisv.org
  • Kansallinen leiri: nationalcamp.tre@fi.cisv.org
  • Mosaic: mosaic.tre@fi.cisv.org
  • Junior Branch: juniorbranch.tre@fi.cisv.org

 

Liity jäseneksi

Voit ilmoittautua CISV Tampereen jäseneksi alla olevien linkkien kautta. Pääjäsenen maksu on 30 euroa ja perhe- sekä kannatusjäsenen 10 euroa.

Jokaisesta jäsenestä on tehtävä oma ilmoittautumisensa. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta ja jäsenmaksulaskun heti sähköpostiisi. Jos lasku ei saavu tunnin sisällä niin tarkistathan roskapostikansion.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste