Junior Branch eli JB on Suomen CISV-liiton nuorisojaosto. JB:ssä omistajuus on siinä mukana olevilla nuorilla, sillä periaatteena on, että nuoret itse järjestävät omannäköistään ohjelmaa sekä itselleen että muille nuorille. Nuorisojaoston tehtävänä on tarjota koulutusta ja inspiroida nuoria toteuttamaan CISV:n arvojen ja periaatteiden mukaista toimintaa. Näin kasvetaan vastuullisuuteen ja kehitetään omia johtamis- ja projektinhallintataitoja.

JB-toiminta tarjoaakin nuorille eväitä henkilökohtaiseen kasvuun kohti aktiivista maailmankansalaisuutta. JB:ssä pääset käytännössä tekemään ja haastamaan halutessasi itsesi! Suomen JB:n kautta aukeavat myös ovet kansainväliseen CISV:n JB-toimintaan. Suomen nuorisojaosto lähettää vuosittain nuoria edustamaan Suomea erilaisissa kansainvälisissä nuoriso-ohjelmissa. Teemme myös yhteistyötä Pohjoismaiden ja Viron nuorisojaostojen kanssa.

JB järjestää perinteisesti 3-4 kansallista viikonloppuleiriä vuodessa. Viikonloppuleirien lisäksi järjestetään paikallisesti erilaista ohjelmia ja tapahtumia. Nuorisojaosto myös kehittää ja luo uutta kasvatuksellista sisältöä CISV:n ohjelmiin sekä osallistuu järjestökehitystyöhön. 

Nuorisojaoston toiminta on suunnattu 14-25-vuotiaille nuorille. Toimintaan voi tulla mukaan ilman aikaisempaa CISV-taustaa. Tuoreimmat uutiset tapahtumista saat tilaamalla JB:n oman uutiskirjeen, sekä seuraamalla päivityksiämme somessa.

Ole rohkeasti yhteydessä oman paikkakuntasi JB-vastaavaan (yhteystiedot alla) tai kansalliseen nuorisoedustajaan Saimi Heekkiin (njr@fi.cisv.org). Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtumat

Pysyt kartalla JB:n tulevista tapahtumista ja leireistä seuraamalla somekanaviamme ja tilaamalla uutiskirjeen.

Vanhat uutiskirjeet löydät täältä

Yhteystiedot

  • juniorbranch.porvoo@fi.cisv.org
  • juniorbranch.helsinki@fi.cisv.org
  • juniorbranch.tampere@fi.cisv.org
  • juniorbranch.lappeenranta@fi.cisv.org
  • juniorbranch.naantali@fi.cisv.org

Kansallinen nuorisoedustaja Saimi Heekki (senior)

  • njr@fi.cisv.org

Nuorisohallitus

  • juniorbranch.committee@fi.cisv.org