Uutiset

Vapaaehtoiset talkoolaiset luovat kansainvälisen leirin Porvoossa

Porvoon CISV-yhdistys järjestää heinäkuussa oman kansainvälisen Step up -leirin 15-vuotiaille. Paikalliset aktiivijäsenet ovat aloittaneet leirijärjestelyt jo vuosi sitten ja leiriä varten tarvitaan vapaaehtoisia hyvin erilaisiin tehtäviin. Paikalliset perheet pääsevät osaksi kotikansainvälistymistä, sillä Porvooseen saapuu nuorten ryhmiä yhdeksästä eri maasta. Vapaaehtoisten apua tarvitaan muun muassa isäntäperheinä toimimisessa sekä leirin pystytys- ja purkutalkoissa.

“Meidän leirin johtoryhmässä on neljä pesunkestävää CISV:läistä, odottaen leiriä pilke silmäkulmassa ja intoa täynnä. Olemme viettäneet kaksi viikonloppua yhdessä leiriä suunnitellen, kirjoittaneet leirikirjeitä, sähköposteja ja jopa tehneet videon leirille tulijoita varten. Kesän lähestyessä meilibokseihin alkaa tulla lentoaikatauluja ja tietoa osallistujista, ja leirikuume kasvaa koko ajan. Leirin onnistuminen on jokaisesta kiinni – niin meistä leirinvetäjistä, aikuisista ryhmänvetäjistä ja varsinkin osallistujista, mutta sen lisäksi myös talkooavusta. Tuomalla vaikka pienen panoksen leirin järjestelyihin voi auttaa jo isosti. Kiitos megapaljon johtoryhmän puolesta, toivottavat Linda, Laura, Eetu ja Tomi! :)”

Linkin kautta on mahdollista ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin: https://docs.google.com/forms/d/1uBqUvumErn2R28iI4YIXRBKBW7cENxCX3nXHaJmqt9M/viewform?c=0&w=1

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.