Uutiset

Työpaikka auki Suomen CISV-liitossa – haussa loistotyyppi järjestökoordinaattoriksi!

CISV on sitoutumaton, vapaaehtoisvoimin toimiva globaalikasvatusjärjestö. Ohjelmamme tarjoavat erityisesti lapsille ja nuorille monikulttuurisia kokemuksia. Maailmanlaajuiseen ystävyyteen kasvaminen jo lapsena on CISV:n perusta.

Suomen CISV-liitto etsii osa-aikaista järjestökoordinaattoria 1.2.2017 alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, joka pitää huolen siitä että juoksevat asiat hoituvat ajallaan ja joka tahtoo rutiinityön ohella kehittää sekä itseään että Suomen CISV-toimintaa.

Järjestökoordinaattorina olet vastuussa järjestömme yleisilmeen kehittämisestä ja tiedotuksen vahvistamisesta sekä tuet liiton hallitusta, komiteoita ja paikallisyhdistyksiä käytännön työskentelyssä. Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu varainhankinta-, raportointi-, ja muut projektiluontoiset tehtävät.

Toimit tiedottajana kansallisella tasolla ja vastaat siitä, että tieto kulkee ajallaan sekä järjestön sisäisesti että ulkopuolelle. Koordinoit kansallisia koulutuksia, kokouksia sekä tapaamisia, avustat hallituksen kokouksen järjestelyissä sekä koordinoit tuotetilauksia. Toimit lisäksi linkkinä kansainvälisen CISV-liiton sekä suomalaisten paikallisyhdistysten välillä, varmistaen että tieto kulkee molempiin suuntiin ajallaan ja sujuvasti.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta järjestö- tai vapaaehtoistöistä. Olet CISV Suomen ainoa palkattu työntekijä joten itsenäisyys, oma-aloitteisuus sekä koordinointitaidot ovat todella tärkeitä työsi onnistumisen kannalta. Työn oppii tekemällä ja liiton hallituksen tuella, joten emme odota sinulta kokemusta kaikista työnkuvaasi kuuluvista tehtävistä ensimmäisestä päivästä alkaen. Työ sopii erityisesti opintojen ohella tehtäväksi, ja antaa sinulle perusosaamista laajan kirjon tehtävistä. Työnkuvaasi voidaan muokata myös osittain omia taitojasi tai kiinnostuksen kohteitasi vastaavaksi, ja takaamme, että tässä työssä pääset tekemään itsenäisesti monipuolisia tehtäviä ja kehittämään toimintaamme. Tarjoamme sinulle siis hauskan ja joustavan työpaikan, jossa tekemälläsi työllä on todella merkitystä!

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta vapaaehtoistyöstä ja/tai järjestötoiminnasta (CISV-toiminnan tunteminen lasketaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä)
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön
 • Loistavia tiimityö-, koordinointi- ja kommunikointitaitoja
 • Näppäryyttä Office-ohjelmien, Google Driven ja WordPress-julkaisualustan kanssa, tai ainakin nopeaa oppimiskykyä
 • Käytännön tiedotusosaamista ja mieluusti myös kokemusta
 • Perusymmärrystä ja innostusta some-markkinointiin (tällä hetkellä pääasiassa Facebook, Instagram)
 • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista
 • Kuvankäsittelytaidot ja visuaalinen silmä ovat myös eduksi

Perustietoja työpaikasta:

 • Työsopimus on vakituinen ja osa-aikainen (45h/kk, n. 10h/vk) ja alkaa 1.2.2017.
 • Työajat ovat joustavat ja suurimman osan töistä voit tehdä halutessasi etänä (työpisteemme sijaitsee Pasilan veturitalleilla)
 • Työ sopii mainiosti esim. opintojen ohella tehtäväksi

Lähetä CV:si ja hakemuskirje palkkatoiveineen 15.1.2017. mennessä sähköpostitse osoitteeseen coordinator@fi.cisv.org. Kirjoitathan hakemuskirjeen (cover letter) englanniksi, CV:n kieli voi olla joko suomi tai englanti. Odotamme hakemustasi innolla!

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.