Vapaaehtoisena

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena

CISV:n toimintaa pyörittää laaja vapaaehtoisten verkosto sekä Suomessa että maailmalla. Järjestömme perustana on antaa mahdollisuus oppia omien kokemusten kautta, ja tämä näkyy myös vapaaehtoistoiminnassa. Toimintamme ei olisi mahdollista ilman lukuisia vapaaehtoisia, jotka pitävät huolen siitä että järjestömme arki pyörii sujuvasti.

Sen lisäksi, että voit osallistua kansainvälisiin ohjelmiin, voit osallistua järjestön hallinnollisiin tehtäviin monipuolisesti. Voit joko auttaa erilaisissa tempauksissa tai talkoissa tai osallistua hallitus- tai komiteatyöhön. Mukaan tarttuu hyvää mieltä, uusia ystäviä ja myös arvokasta kokemusta eri alueilta.

Vapaaehtoisena CISV:ssä pääset haastamaan itsesi ja tekemään sellaisia asioita, joista innostut ja joissa opit uutta. Tehtävät vaihtelevat talkootyöstä  projektiluontoisiin tehtäviin tai pitempiin kausiin esim. paikallisyhdistysten hallituksissa. Lisäksi valitsemme vuosittain kymmeniä vapaaehtoisia leirinvetäjiksi tai ryhmänvetäjiksi kansainvälisiin ohjelmiin. Jokaiselle löytyy siis jotain!

Lue lisää vapaaehtoistyöstä blogistamme ja kysy lisää lähimmästä paikallisyhdistyksestä tai työntekijältämme osoitteesta office@fi.cisv.org.

“CISV on tekemällä oppimista myös aikuisille. CISV:n vapaaehtoisena olen oppinut valtavan paljon, muun muassa kulttuurien välistä viestintää, organisointitaitoja, fasilitointia, esiintymistaitoja, riskienhallintaa ja tekemällä oppimisen menetelmiä. Käytän näitä taitoja päivittäin nykyisessä työssäni sekä Suomessa että maailmalla.” -Kaisa

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.