Junioriohjaajana

Nimetön

Lähetämme vuosittain 16–17-vuotiaita junioriohjaajia (JC, junior counsellor) kansainvälisille Village-leireille aikuisryhmän tueksi. Junioriohjaajat osallistuvat ohjelman aktiviteettien suunnitteluun ja toteutukseen sekä toimivat linkkinä leirin aikuisryhmän ja osallistujien välillä.

Vuoden 2019 junioriohjaajahaku on päättynyt marraskuussa!

Junioriohjaajat:

  • Osallistuvat aktiivisesti ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen
  • Toimivat innostavina ja vastuullisina roolimalleina 11-vuotiaille osallistujille
  • Ennen leiriä toimivat aktiivisesti omassa paikallisyhdistyksessä ja avustavat Suomesta lähtevää delegaatiota

Junioriohjaajilta edellytetään:

  • Osallistumista paikallisiin ja kansallisiin koulutuksiin ennen leiriä ja sen jälkeen
  • Sitoutumista ohjelmaan, myös ennen ja jälkeen ohjelman
  • Aktiivisuutta omassa paikallisyhdistyksessä

Hakijoiden tulee kerätä merkintöjä JC-passiin, joka toimii apuvälineenä junioriohjaajien valinnassa. Passiin kerätään merkintöjä osallistumalla aktiivisessa roolissa paikallisyhdistyksen toimintaan. Kysy lisätietoja hakuprosessista ja JC-passista lähimmästä paikallisyhdistyksestä, joiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Koska junioriohjaajilta toivotaan aiempaa kokemusta CISV:n toiminnasta ja paikkoja on rajoitetusti, uusille 16–18-vuotiaille CISV:n toiminnasta kiinnostuneille suositellaan ensisijaisesti hakua esimerkiksi IYM- tai Seminaarileirille.

“Village-leirillä jokaisen tehtävä on tärkeä, mutta JC:nä olo on varmasti hauskin! Sain vetää ja ohjata sekä kehittyä aktiviteettien suunnittelussa, mutta mitä parasta heittäytyä lasten maailmaan ja pitää hauskaa! Toisista junioriohjaajista tulee uusia siskoja ja veljiä, lapsista omia pikkusisaruksia ja kaikista muista aikuisista leiriä kasassa pitäviä kummeja.”   – Emma

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.