Avoimet paikat

annina1

Tutustu avoimiin paikkoihin ja vapaaehtoistyömahdollisuuksiin ja tule mukaan! Voit tiedustella avoimia paikkoja ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia myös paikallisyhdistysten ohjelmavastaavilta tai osoitteesta office@fi.cisv.org. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Päivitetty 15.6.2019


Hyppää kohtaan

Avoimet paikat paikallisyhdistyksittäin:
Helsinki
Kuopio
Lappeenranta
Naantali
Porvoo
Tampere
Vaasa

Kansalliset paikat:
Kansallisen tason vapaaehtoistyömahdollisuudet


Paikallisyhdistysten avoimet paikat ohjelmissa 2019

Haku vuoden 2019 ohjelmiin on virallisesti päättynyt, mutta joissakin paikallisyhdistyksissä on edelleen vapaita hajapaikkoja ohjelmiin. Katso vapaana olevat paikat alta  – huomioi, että jäljelle jääneet paikat täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy!

Tutustu hakuohjeisiin ja ole yhteydessä omaan paikallisyhdistykseesi, jos haluat lisätietoja paikoista ja hakemisesta!

Hakukaavakkeet löytyvät CISV Suomen kotisivuilta, materiaalipankista.

Tervetuloa mukaan luomaan unohtumattomia kokemuksia!


CISV Helsinki

Avoimet paikat IYM-leireillä 12-13-vuotiaille

 • 1 nuori IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2019 – 04/01/2020. Lisätietoja: youthmeeting.hki@fi.cisv.org. Jaettu delegaatio CISV Naantalin kanssa.

Avoimet paikat leireillä yli 21-vuotiaille

 • Useampi leirinvetäjä IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2019 – 04/01/2020. Lisätietoja: lina.granstrom@fi.cisv.org.

 

Tilaa CISV Helsingin uutiskirje: http://eepurl.com/bNSiCb

Tervetuloa mukaan CISV Helsingin toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.hki@fi.cisv.org.


CISV Kuopio

Avoimet paikat IYM-leireillä 14-15-vuotiaille

 • 2 nuorta IYM-leirille, joka järjestetään Itävallassa 26/07/2019 – 09/08/2019. Lisätietoja: kuopio@fi.cisv.org. Jaettu delegaatio CISV Lappeenrannan kanssa.

 

Tervetuloa mukaan CISV Kuopion toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: kuopio@fi.cisv.org.


CISV Lappeenranta

Avoimet paikat IYM-leireillä 14-15-vuotiaille

 • 2 nuorta IYM-leirille, joka järjestetään Itävallassa 26/07/2019 – 09/08/2019. Lisätietoja: youthmeeting.lpr@fi.cisv.org. Jaettu delegaatio Kuopion kanssa.

 

Tervetuloa mukaan CISV Lappeenrannan toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.lpr@fi.cisv.org


CISV Naantali

Avoimet paikat IYM-leireillä 12-13-vuotiaille

 • 1 nuori IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2019 – 04/01/2020. Lisätietoja: youthmeeting.nli@fi.cisv.org. Jaettu delegaatio CISV Helsingin kanssa.

 

Tervetuloa mukaan CISV Naantalin toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.nli@fi.cisv.org.


CISV Porvoo

Avoimet paikat Village- leireillä 11-vuotiaille

 • 2 poikaa Village-leirille, joka järjestetään Brasiliassa 27/12/2019-23/01/2020. Lisätietoja: village.prv@fi.cisv.org.

 

Frivilliga till Step Up-läger 2019 / Vapaaehtoispaikkoja Step Up-leirin järjestelyihin

Sommarens läger som Borgå CISV ordnar är ett tre veckor långt Step Up-läger riktat åt 14-15 åringar. Ungdomarna planerar lägret själv, och förverkligar största delen av aktiviteterna på egen hand. Trots att de gör en stor del själv, behöver vi ändå er hjälp för att resenärerna ska ha en oförglömlig upplevelse!

Anmäl er via frågeformuläret om ni är intresserade av att fungera som värdfamilj, hjälpa till i köket eller sätta lägerplatsen i ordning!

CISV Porvoon tänä vuonna järjestämä kansainvälinen ohjelma on kolme viikkoa pitkä Step Up-leiri, joka on tarkoitettu 14-15 -vuotiaille. Nuoret suunnittelevat ja toteuttavat suuren osan leirin aktiviteeteista itse. Siitä huolimatta tarvitsemme teidän apua, jotta maailmanmatkaajat voivat saada unohtumattoman leiri kokemuksen.

Ilmoittaudu vapaaehtoistehtäviin tämän linkin kautta, jos sinua kiinnostaa isäntäperheenä toimiminen, keittiössä auttaminen, tai vaikka leirin pystyttäminen!

 

Tervetuloa mukaan CISV Porvoon toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.prv@fi.cisv.org.


CISV Tampere

Avoimet paikat Village- leireillä 11-vuotiaille

 • 1 poika Village-leirille, joka järjestetään Tanskassa 05/07/2019-01/08/2019. Lisätietoja: village.tre@fi.cisv.org. Jaettu delegaatio CISV Vaasan kanssa.

 

Tilaa CISV Tampereen uutiskirjehttp://eepurl.com/ghzn8T 

Tervetuloa mukaan CISV Tampereen toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.tre@fi.cisv.org.


CISV Vaasa

Avoimet paikat Village- leireillä 11-vuotiaille

 • 1 poika Village-leirille, joka järjestetään Tanskassa 05/07/2019-01/08/2019. Lisätietoja: village.vsa@fi.cisv.org. Jaettu delegaatio CISV Tampereen kanssa.

 

Tervetuloa mukaan CISV Vaasan toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.vsa@fi.cisv.org.


Kansallisen tason vapaaehtoistyömahdollisuudet

Paikallisyhdistysten kehittämiskomitea (Chapter Development- eli yksinkertaisimmin CD-komitea) etsii lisää jäseniä ja apulaisia toimintaansa. Komiteamme tukee Suomen CISV:n paikallisyhdistyksiä mm. kehittämällä erilaisia työkaluja, prosesseja ja toimintamalleja. Lisäksi pohdimme, miten voimme kehittää vapaaehtoistyötä CISV:ssä, tarjota houkuttelevia mahdollisuuksia eri puolilla organisaatiota, ja huolehtia vapaaehtoisistamme.

Viihdyt komiteassamme, jos sinulla on halua kehittää olemassa olevia paikallisyhdistyksiä ja yleisesti CISV:n toimintatapoja Suomessa. Tarkkoja kokemus- tai osaamisvaatimuksia komitean jäsenille ei ole, vaan utelias asenne ja kiinnostus kehittämiseen kantaa pitkälle. Esimerkiksi seuraavilla taustoilla voisit olla loistava lisä nykyiseen kokoonpanoomme:

 • entinen tai nykyinen Junior Branchin aktiivi, joka haluaa jatkaa JB:n ja ”muun CISV:n” yhteistyön vahvistamista ja tuoda entistä paremmin JB:n parhaat käytännöt myös muiden ulottuville
 • tuore CISV:läinen, jolla on uusia ideoita toimintaamme esim. muista järjestöistä tai työelämästä. Pääset ravistelemaan ja kyseenalaistamaan meidän vanhoja toimintatapoja ja tuomaan uusia näkökulmia
 • entinen PY-hallituksen jäsen, joka ei enää aktiivisesti tee muuta vapaaehtoistyötä CISV:ssä mutta joka haluaisi jollain tavalla päästä jakamaan omat kokemuksensa ja oppinsa vuosien varrelta
 • tai jos olet nykyinen, entinen tai tuleva CISViläinen ja komiteamme toiminta kiinnostaa

Teemme projektiluontoista kehittämistyötä ja annamme kohdennetusti tukea sitä tarvitseville paikallisyhdistykselle ja niiden aktiiveille. Komitean jäsenenä voit määritellä itsellesi sopivan kokoiset tehtävät, tai voit myös tulla mukaan johonkin olemassa olevaan projektiimme ilman että liityt komiteaan. Kokoonnumme yhteen pari kertaa vuodessa, seuraavan kerran helmi-maaliskuussa 2019 ja muuten teemme komiteahommia pitkälti virtuaalisesti. Komitean jäsenillä on mahdollisuus osallistua kansainväliseen Chapter Development-koulutukseen ja hakea tähän tukea CISV:ltä.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja antaa Linda Nummelin (linda.nummelin@fi.cisv.org / 040 6745320) tai Antti Kaukiainen (antti.kaukiainen@fi.cisv.org). Komiteaan mukaan pääseminen tapahtuu vapaamuotoisen juttutuokion kautta, jossa yhdessä mietitään sinulle sopiva rooli ja käydään läpi, miten komiteatyö toimii. Ole meihin yhteydessä mieluiten tammikuun loppuun mennessä!

Koulutuskomitea etsii uusia jäseniä tammikuusta 2019 alkaen! Mikäli olet innostunut liittymään iloiseen koulutusporukkaamme, joka suunnittelee ja toteuttaa koulutuksia kansallisella tasolla ja myös pienemmille porukoille (esim. staffi-kouutuksia), lähetä lyhyt viesti osoitteeseen training.committee@fi.cisv.org ja kerro vähän itsestäsi sekä siitä, miksi haluaisit mukaan komiteaan. Aikaisempi koulutuskokemus ei ole tarpeen, vaan into ja mahdollisuus olla mukana ainakin vuoden ajan riittävät mainiosti.

Ohjelmakomitea etsii vahvistusta! Tykkäätkö hifistellä scrapbookien kanssa, sinulla on aina täydellisesti täytetyt formit ja osaat kaikki village-aktiviteetit ulkoa? Tai oletko paikallisyhdistyksen aktiivi ja aina halukas innovoimaan uusia mosaic-projekteja cisviläisille? Vai haluaisitko kenties tukea paikallisyhdistykset leirisuunnittelun kanssa ja auttaa tulevia staffeja luomaan ikimuistoisia leirejä? Suomen CISV-liiton ohjelmakomitea etsii uusia jäseniä täydentämään rivejään ja erityisesti kaipaisimme Village- tai Mosaic-asiantuntijaa sekä Suomessa järjestettävien leirien tukihenkilö.

Ohjelmakomitea vastaa kaikkien virallisten CISV-ohjelmien asiantuntijuudesta sekä toimii linkkinä paikallisyhdistysten ja kansainvälisen CISV:n välillä. Komitea vastaa seuraavista ohjelmista: Village-leirit, Step Up -leirit, IYM -leirit, perhevaihdot, seminaarileirit, Mosaic-projektit sekä IPP -vapaaehtoisprojektit. Lisäksi komitea tukee Suomessa kyseisiä ohjelmia järjestäviä paikallisyhdistyksiä järjestämiseen sekä kasvatukselliseen sisältöön liittyvissä kysymyksissä, ja tekee yhteistyötä koulutus- ja riskienhallintakomiteoiden kanssa. Kaipaatko vielä lisätietoa ohjelmakomiteasta tai vastuutehtävistä? Ole yhteydessä komitean puhenjohtajaan Saraan (sara.frankenhaeuser@fi.cisv.org).

Viestintäkomitea kaipaa riveihinsä somenikkaria! Toisin sanoen henkilöä, joka huolehtisi CISV Finlandin facebookista ja instagramista sekä tietty mistä tahansa kanavasta niiden jatkoksi haluaa lisätä! Sisältöjä voimme miettiä yhdessä, mutta kanavien päivittäminen olisi somevastaavan käsissä. Lisätietoja saa sähköpostitse information.committee@fi.cisv.org.

Riskienhallintakomitea (RM-komitea) etsii riskienhallinnasta kiinnostuneita asiantuntijoita tiimiinsä

Riskienhallintakomitean päivittäisen työn tukena toimii asiantuntijatiimi, johon RM-komitea voi tarvittaessa olla yhteydessä. Jos sinulla on osaamista alasta, jonka uskot hyödyttävän RM-komiteaa ja olet valmis vastaamaan kysymyksiimme tarvittaessa, niin ilmianna itsesi rohkeasti Minnalle (minna.raisanen@fi.cisv.org)! Tässä on oiva tilaisuus auttaa rakasta järjestömme omalla ammattitaidollasi.

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.