Avoimet paikat

annina1

Tutustu avoimiin paikkoihin ja vapaaehtoistyömahdollisuuksiin ja tule mukaan! Voit tiedustella avoimia paikkoja ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia myös paikallisyhdistysten ohjelmavastaavilta tai osoitteesta office@fi.cisv.org. Huomiothan, että tapahtumakalenterissamme on tällä hetkellä ongelmia, joten kaikki paikalliset viikonloppuleirit, infotilaisuudet jne. eivät välttämättä näy kalenterissa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Päivitetty 8.8.2018


Paikallisyhdistysten avoimet paikat ohjelmissa 2018

Paikallisyhdistysten avointen paikkojen haku on virallisesti päättynyt, mutta hajapaikkoja on joissakin ohjelmissa edelleen jäljellä. Katso vapaana olevat paikat alta  – huomioi, että jäljelle jääneet paikat täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy! Tervetuloa mukaan luomaan unohtumattomia kokemuksia!

Vapaita leirin- tai ryhmänvetäjän paikkoja voit hakea täyttämällä materiaalipankista löytyvän Ryhmänvetäjien, leirinvetäjien ja junioriohjaajien hakukaavakkeen sekä kaksi suositusta. Palauta kaavakkeet mahdollisimman pian yhteyshenkilölle, jonka sähköpostiosoitteen löydät avoimen paikan yhteydestä alla. Samasta osoitteesta voit kysyä lisätietoja avoimesta paikasta.


CISV Lappeenranta

Ei avoimia paikkoja

 

Tervetuloa mukaan CISV Lappeenrannan toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.lpr@fi.cisv.org


CISV Tampere

Ei avoimia paikkoja

 

Tervetuloa mukaan CISV Tampereen toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.tre@fi.cisv.org.


CISV Naantali

Avoimet paikat leireillä yli 21-vuotiaille

  • Ryhmänvetäjä IYM-leirille, joka järjestetään Ruotsissa 28/12/2018 – 04/01/2019. Lisätietoja: youthmeeting.nli@fi.cisv.org.

 

Tervetuloa mukaan CISV Naantalin toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.nli@fi.cisv.org.


CISV Helsinki

Avoimet paikat leireillä yli 21-vuotiaille

  • Useampi leirinvetäjä IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2018-04/01/2019. Lisätietoja: youthmeeting.hki@fi.cisv.org.

 

Tilaa CISV Helsingin uutiskirje: http://eepurl.com/bNSiCb


CISV Porvoo

Avoimet paikat Village-leireillä 11-vuotiaille

  • 1 poika Village-leirille, joka järjestetään Guatemalassa 27/12/2018-23/01/2019. Lisätietoja: village.prv@fi.cisv.org.

Avoimet paikat IYM-leireillä 14-15-vuotiaille

  • 4 nuorta IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2018 – 04/01/2019. Lisätietoja: youthmeeting.prv@fi.cisv.org.

Avoimet paikat leireillä yli 21-vuotiaille

  • Ryhmänvetäjä IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2018 – 04/01/2019. Lisätietoja: youthmeeting.prv@fi.cisv.org.

 

Tervetuloa mukaan CISV Porvoon toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.prv@fi.cisv.org.


CISV Vaasa

Ei avoimia paikkoja

 

Tervetuloa mukaan CISV Vaasan toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.vsa@fi.cisv.org.


Kansallisen tason vapaaehtoistyömahdollisuudet

Ohjelmakomitea etsii vahvistusta! Tykkäätkö hifistellä scrapbookien kanssa, sinulla on aina täydellisesti täytetyt formit ja osaat kaikki village-aktiviteetit ulkoa? Tai oletko paikallisyhdistyksen aktiivi ja aina halukas innovoimaan uusia mosaic-projekteja cisviläisille? Vai haluaisitko kenties tukea paikallisyhdistykset leirisuunnittelun kanssa ja auttaa tulevia staffeja luomaan ikimuistoisia leirejä? Suomen CISV-liiton ohjelmakomitea etsii uusia jäseniä täydentämään rivejään ja erityisesti kaipaisimme Village- tai Mosaic-asiantuntijaa sekä Suomessa järjestettävien leirien tukihenkilö.

Ohjelmakomitea vastaa kaikkien virallisten CISV-ohjelmien asiantuntijuudesta sekä toimii linkkinä paikallisyhdistysten ja kansainvälisen CISV:n välillä. Komitea vastaa seuraavista ohjelmista: Village-leirit, Step Up -leirit, IYM -leirit, perhevaihdot, seminaarileirit, Mosaic-projektit sekä IPP -vapaaehtoisprojektit. Lisäksi komitea tukee Suomessa kyseisiä ohjelmia järjestäviä paikallisyhdistyksiä järjestämiseen sekä kasvatukselliseen sisältöön liittyvissä kysymyksissä, ja tekee yhteistyötä koulutus- ja riskienhallintakomiteoiden kanssa. Kaipaatko vielä lisätietoa ohjelmakomiteasta tai vastuutehtävistä? Ole yhteydessä komitean puhenjohtajaan Saraan (sara.frankenhaeuser@fi.cisv.org).

Viestintäkomitea kaipaa riveihinsä somenikkaria! Toisin sanoen henkilöä, joka huolehtisi CISV Finlandin facebookista ja instagramista sekä tietty mistä tahansa kanavasta niiden jatkoksi haluaa lisätä! Sisältöjä voimme miettiä yhdessä, mutta kanavien päivittäminen olisi somevastaavan käsissä. Lisätietoja saa sähköpostitse information.committee@fi.cisv.org.

Uusin komiteamme, eli paikallisyhdistysten kehittämisen komitea (tuttavallisemmin CD-komitea), perustettiin syyskokouksessa Lappeenrannassa. Komitean PJ:ksi valittiin Linda Nummelin ja jäseneksi Antti Kaukiainen, mutta etsimme vielä yhtä tai kahta reipasta jäsentä komiteaan. Komiteamme päätehtävät muotoutuvat alkuvuonna yhdessä hallituksen ja komiteajäsenten kanssa seuraavien teemojen ympärille:

  • hyvien käytäntöjen ja prosessien kehittäminen järjestötyöhön
  • hyvän johtajuuden edistäminen CISV:ssä
  • käytännön tuki paikallisyhdistyksille, esim. uusien hallitusten perehdytykseen tai muihin tarpeisiin
  • jatkuvuuden kehittäminen vapaaehtoistyössä
  • vapaaehtoisten hyvinvointi ja sitoutuminen

Mikäli komitea kiinnostaa, voit kysellä suoraan lisätietoja Lindalta (linda.nummelin@fi.cisv.org). Lähetä vapaamuotoinen hakemus – miksi haluat mukaan ja mistä olisit kiinnostunut – Lindalle viimeistään 15.12.2017. Komitean tehtävät eri jäsenille suunnitellaan yhdessä, joten omat aikataulut on mahdollista sovittaa komiteatyöhön ja pääset varmasti kehittämään itsellesi mieluisia asioita.

Riskienhallintakomitea (RM-komitea) etsii riskienhallinnasta kiinnostuneita henkilöitä tiimiinsä

Suomen RM-komitea koostuu paikallisjärjestöjen risk managereista ja tapaamme n. kaksi kertaa vuodessa. Paikallisjärjestön risk managerit ovat mukana mm. vapaaehtoisten ja lähtijöiden valinnassa, toimivat yhteyshenkilönä kansainvälisten ohjelmien aikana, sekä vastaavat riskienhallintaa koskeviin kysymyksiin osaamisalueidensa mukaan. Komitean tapaamisissa käymme yhdessä läpi riskienhallintaan liittyviä ajankohtaisuuksia sekä kansainvälisissä ohjelmissa ilmenneet RM-asiat.

Komitean tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan ja etsimmekin joukkoomme monipuolisesti eri alojen asiantuntijoita. Voit olla taustaltasi esimerkiksi viestinnän, terveydenhuollon, riskienhallinnan, kasvatuksen tai juridiikan osaaja. Tämän lisäksi sinulla tulisi olla (tai halukkuus hankkia!) perustiedot CISV:n tavoitteista ja toimintaperiaatteista.

Jokainen paikallisjärjestö valitsee oman risk managerinsa (tai halutessaan perustaa komitean, jossa RM-vastuu on jaettu) vuosittain. Vuodelle 2018 etsimme risk managereita erityisesti Naantaliin, Tampereelle ja Vaasaan. Jokainen risk manager koulutetaan ja tavoitteena onkin, että jokaisella paikallisjärjestöllä olisi kaksi sertifioitua risk manageria. Jos sinua kiinnostaa paikallisena risk managerina oleminen, ota yhteyttä omaan paikallisjärjestöösi tai Minnaan!

Tämän lisäksi tulemme kokeilemaan jotain täysin uutta ensi vuodesta lähtien! Tarkoituksena on koota asiantuntijatiimi, johon RM-komitea voi olla tarvittaessa yhteydessä. Jos sinulla siis löytyy osaamista alasta, josta uskot että RM-komitea hyötyy ja olet valmis vastaamaan kysymyksiimme tarvittaessa, niin ilmianna itsesi rohkeasti Minnalle (minna.raisanen@fi.cisv.org)! Tässä on oiva tilaisuus auttaa rakasta järjestömme omalla ammattitaidollasi

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.