Avoimet paikat

Kuva: Linda Nummelin

Kaksi kansallista leiriä tulossa: vetäjähaku auki nyt!

Koronatilanteen salliessa CISV Suomi järjestää vuodenvaihteessa 2020-2021 kaksi kansallista leiriä, toisen 11-13-vuotiaille ja toisen 13-15-vuotiaille. Tarkoitus on paikata kansainvälisen ohjelmatarjonnan puutetta ja muistuttaa, että mahtavia leirikokemuksia varten ei tarvitse matkustaa maailman toiselle puolelle! Katso tiedot alta ja hae mukaan.

Talven kansainväliset ohjelmat peruttu

Koronapandemian takia kaikki CISV:n talvikauden kansainväliset leirit, perhevaihdot ja muut kansainväliset tapaamiset on peruttu. Raskain mielin tehty poikkeuksellinen päätös perustuu kansainvälisen CISV:n huolelliseen harkintaan ja CISV:n kansallisten yhdistysten antamaan palautteeseen. Me CISV:ssä olemme todella pahoillamme kesän kansainvälisten ohjelmien peruuntumisesta. Tärkeintä on kuitenkin huolehtia lasten sekä perheiden turvallisuudesta ja terveydestä.


Kansallinen leiri Helsingissä ja Naantalissa

Koronatilanteen salliessa CISV Suomi järjestää vuodenvaihteessa kaksi kansallista leiriä: 11-13-vuotiaiden leiri järjestetään Helsingissä ja 13-15-vuotiaiden leiri Naantalissa 28.12.2020-4.1.2021.  Tarkoitus on paikata kansainvälisen ohjelmatarjonnan puutetta ja muistuttaa, että mahtavia leirikokemuksia varten ei tarvitse matkustaa maailman toiselle puolelle!

***

Hae nyt ryhmänvetäjiksi tai leirinvetäjiksi

Haemme nyt aikuisia mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan leirejä! Haku on auki kansallisesti, eli voit hakea kummalle tahansa leirille omasta asuinpaikastasi tai paikallisyhdistyksestäsi riippumatta.

Ryhmänvetäjänä suunnittelet leirin sisältöä ja vedät ohjelmaa, kun taas leirinvetäjänä huolehdit ennemmän leirin käytännön järjestelyistä. Rooleissa on kuitenkin myös paljon päällekkäisyyttä ja yhteistyötä. Mikäli asia mietityttää, ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Hakiessasi vetäjäksi kannattaa sinun jo nyt huomioida seuraavat päivämäärät:

  • Ryhmän- ja leirinvetäjille järjestetään koulutus Kouvolan seudulla 23.-25.10.
  • Aikuiset tulevat paikan päälle suunnittelemaan ja valmistelemaan päivää aikaisemmin, eli 27.12.


Hae mukaan 16.10.2020 mennessä
täyttämällä hakulomake. Lisäksi tarvitset suosittelijan, joka täyttää suosittelijan lomakkeen verkossa hakuajan loppuun mennessä.

***

Hae nyt junioriohjaajaksi Helsingin leirille

Helsingin leirille haetaan myös 16-18-vuotiaita junioriohjaajia. Hakiessasi sinun kannattaa huomioida samat päivämäärät kuin aikuisten ryhmän- ja leirinvetäjien.

Hae mukaan 16.10.2020 mennessä täyttämällä hakulomake. Lisäksi tarvitset suosittelijan, joka täyttää suosittelijan lomakkeen verkossa hakuajan loppuun mennessä.

***

Hae osallistujaksi leirille

Osallistujahaku vuodenvaihteen kansallisille leireille avataan 19.10. Lisätiedot ja lomakkeet julkaistaan tällä sivulla ja mainostamme paikkoja myös muun muassa CISV:n sosiaalisen median kanavissa.

***

  • Lisätietoja saat kansallisten leirien koordinaattorilta Emmalta, emma.kouhi@fi.cisv.org
  • Voit myös tiedustella lisää CISV:n toiminnasta omasta paikallisyhdistyksestäsi. Yhteystiedot löydät täältä.

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.