Uutiset

Lähde ryhmänvetäjäksi Suomessa järjestettävälle kansainväliselle leirille!

Haluatko avartaa maailmankuvaasi, saada arvokasta työkokemusta ja tutustua uusiin ihmisiin ympäri maailman? Haemme ryhmänvetäjiä Suomessa järjestettäviin kansainvälisiin ohjelmiin. CISV järjestää kansainvälisiä leirejä ja projekteja, joissa lapset ja nuoret 11-vuotiaista alkaen oppivat elämään yhdessä eri kulttuureista tulevien ystäviensä kanssa. CISV kannustaa jäseniään ottamaan vastuun itsestään, omasta elinympäristöstään ja koko maailman hyvinvoinnista.
 
Ryhmänvetäjänä vastaat 4 tai 6 hengen lapsiryhmästä ja tehtäviisi kuuluu mm. aktiivinen rooli valmisteluiden aikana, matkustaminen leirille sekä leirin aikana ohjelman suunnittelu ja vetäminen.
 
Olemme vapaaehtoisvoimin toimiva voittoa tavoittelematon järjestö, joten ryhmänvetäjänä toimit CISV:n vapaaehtoisena. Vapaaehtoisena toimimisesta emme maksa palkkaa, mutta kustannuksiakaan ei pitäisi tulla – matka- ja ohjelmakulut katetaan kaikille ohjaajille. CISV kouluttaa kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä, ja tämän lisäksi tuemme sinua valmisteluiden ja leirin aikana.
 
Kysy lisää työntekijältämme osoitteesta office@fi.cisv.org, paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
 
“Vetäjänä toiminen CISV:ssä on vapaaehtoistyötä parhaimmillaan; voit olla mukana luomassa ja rakentamassa merkityksellisiä kasvatuksellisia kokemuksia lapsille ja nuorille. Näet kuinka he oppivat ja kasvavat, ja mikä parasta, opit itsekin paljon.” -Kaisa
 
https://www.youtube.com/watch?v=VOXB6yDGupg

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.