Uutiset

Kiinnostaako kansainväliset CISV-asiat? Hae edustamaan Suomea kv-tasolla!


Hei juuri sinä CISV:läinen!

Oletko kiinnostunut toimimaan CISV:n hyväksi sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla? Nyt on aika toimia! CISV Suomi etsii uutta National Representativea (NAR:ia), eli kansallista edustajaa kaudelle 2016-2018. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana kehittämässä CISV:n toimintaa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla, ja samalla toimimaan linkkinä CISV Suomen ja kansainvälisen tason välillä, niin tämä tehtävä on juuri sinulle.

Mitä sinulta vaaditaan?

Kiinnostusta CISV:n kansainvälisiin asioihin ja valmiutta kehittää niitä edelleen, mahdollisuutta viettää aikaa koneen äärellä vastailemassa sähköposteihin, ja sitoutumista osallistumaan Suomen CISV:n hallitustyöhön neljäksi vuodeksi eli alkaen vuodesta 2015. Toimenkuvaan kuuluu osallistuminen vuosittain järjestettävän Eurooppa-Afrikka-Lähi-itä -alueen kokoukseen, viisipäiväinen kokous pidetään yleensä pääsiäisen aikaan. Lisäksi tietysti rutkasti innostusta ja ripaus joustavuutta vaihteleviin tilanteisiin.

NAR-hakumenettely kaudeksi 2016-2018

NAR:iksi voivat hakea kaikki täysi-ikäiset CISV:n paikallisyhdistysten jäsenet. NAR:ksi voi hakea lähettämällä oheisiin kysymyksiin vastaukset Lotta Sjöblomille, lotta.sjoblom@fi.cisv.org. Suositeltu viimeinen hakupäivä on 31.10.2014, mutta hakijaksi tulee ilmoittautua viimeistään syystapaamisviikonloppuna 14.-16.11.

Kopioi & vastaa näihin kysymyksiin:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelin
  • Sähköposti
  • Syntymäaika
  • Paikallisyhdistys, jonka jäsen olet
  • NAR:ina toimimisen kannalta olennaiset CISV-kokemuksesi
  • Mainitse muutama sinusta CISV Suomelle erityisen tärkeää asiaa, joita haluaisit NAR:ina painottaa?
  • NAR:in roolissa toimiessa, mitkä ovat vahvuuksiasi? Entä mitä haluaisit itsessäsi kehittää?
  • Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi?

Valinta suoritetaan syystapaamisen yhteydessä järjestettävässä syyskokouksessa, jossa äänioikeutettuja ovat paikallisyhdistykset ja JB. Syystapaamisessa ennen syyskokousta järjestetään paneeli, jossa ehdokkailla on mahdollisuus esittäytyä sekä vastata kysymyksiin. Jos kukaan kandidaateista ei saa äänestyksessä yli puolia äänistä, ja kandidaatteja, joista äänestetään on enemmän kuin kaksi, jokaisella äänestyskierroksella poistetaan äänestyksestä vähiten ääniä saanut kandidaatti. Liiton hallituksella on ääni, joka laitetaan suljettuun kirjekuoreen. Kuori avataan ainoastaan siinä tapauksessa, että äänet menevät tasan kahden kandidaatin kesken.

Lisätietoja NAR:in tehtävästä voi kysellä Lotalta.

nar

Lotta Sjöblom
NAR 2013-2015 050-523 5288, lotta.sjoblom@fi.cisv.org

 

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.