Uutiset

Työpaikka auki Suomen CISV-liitossa – haussa loistotyyppi järjestökoordinaattoriksi!

Suomen CISV-liitto etsii osa-aikaista järjestökoordinaattoria 3.6.2019 alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, joka pitää huolen siitä, että juoksevat asiat hoituvat ajallaan ja joka tahtoo rutiinityön ohella kehittää sekä itseään että Suomen CISV-toimintaa.

Järjestökoordinaattorina olet vastuussa järjestömme yleisilmeen kehittämisestä ja tiedotuksen vahvistamisesta, lisäksi tuet liiton hallitusta, komiteoita ja paikallisyhdistyksiä käytännön työskentelyssä. Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu varainhankinta-, raportointi- ja muut projektiluontoiset tehtävät.

Toimit tiedottajana kansallisella tasolla ja vastaat siitä, että tieto kulkee ajallaan sekä järjestön sisäisesti että ulkopuolelle. Koordinoit kansallisia koulutuksia, kokouksia ja tapaamisia, avustat hallituksen kokousten järjestelyissä sekä koordinoit tuotetilauksia. Toimit lisäksi linkkinä kansainvälisen CISV:n sekä suomalaisten paikallisyhdistysten välillä varmistaen että tieto kulkee molempiin suuntiin ajallaan ja sujuvasti.

Olet CISV Suomen ainoa palkattu työntekijä, joten itsenäisyys, oma-aloitteisuus ja koordinointitaidot ovat todella tärkeitä työsi onnistumisen kannalta. Työn oppii tekemällä ja liiton hallituksen tuella, emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta kaikista työnkuvaasi kuuluvista tehtävistä. Työ sopii esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi ja antaa sinulle perusosaamista laajan kirjon tehtävistä. Työnkuvaasi voidaan muokata myös osittain omia taitojasi tai kiinnostuksen kohteitasi vastaavaksi, ja takaamme, että tässä työssä pääset tekemään itsenäisesti monipuolisia tehtäviä ja kehittämään toimintaamme. Tarjoamme sinulle siis hauskan ja joustavan työpaikan, jossa tekemälläsi työllä on merkitystä!

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta vapaaehtoisuudesta ja/tai järjestötoiminnasta
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön
 • Loistavia tiimityö-, koordinointi- ja kommunikointitaitoja
 • Käytännön viestintä- ja markkinointiosaamista ja mieluusti myös kokemusta. Kuvankäsittelytaidot ja visuaalinen silmä lasketaan eduksi.
 • Perusymmärrystä ja innostusta some-markkinointiin (tällä hetkellä pääasiassa Facebook ja Instagram)
 • Näppäryyttä Office-ohjelmien, Google Driven ja WordPress-julkaisualustan kanssa, tai ainakin nopeaa oppimiskykyä
 • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.
 • Myös CISV-toiminnan tuntemus lasketaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

 

Perustietoja työpaikasta:

 • Työsopimus on vakituinen ja osa-aikainen (45h/kk, n. 10h/vk).
 • Työ alkaa 3.6.2019 tai tarvittaessa erikseen sovittuna päivämääränä.
 • Työajat ovat joustavat ja suurimman osan töistä voit tehdä halutessasi etänä (työpisteemme sijaitsee Pasilan veturitalleilla). Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä vapaaehtoistoiminnan luonteesta johtuen.
 • Työ sopii mainiosti esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen järjestökoordinaattorimme Valtteri (puh. 044 2966573) torstaina 11.4. klo 12–13 ja keskiviikkona 17.4. klo 17–18.

Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen 22.4.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@cisv.fi. Kirjoitathan hakemuskirjeen (cover letter) englanniksi. CV:n kieli voi olla joko suomi tai englanti. Odotamme hakemustasi innolla!

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.