Uutiset

CISV:läinen, tartu Nälkäpäivän keräyshaasteeseen!

Hei sinä cisviläinen!

Punainen Risti auttaa eniten apua tarvitsevia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Myös täällä Suomessa.  Apu on mahdollista aktiivisten kerääjien ja lahjoittajien ansiosta. Nyt sinulla on oivallinen mahdollisuus tehdä hyvää ja auttaa. Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys on ensi viikolla 18.-20.9.2014.

CISV Helsingin Kaisa ja Pekka haastavat sinut mukaan keräämään! Tule ja ota mukaan entinen/tuleva delegaatiosi tai vaikkapa ryhmä CISV-kavereitasi mukaan haasteen toteuttamiseen. Huolehditaan, että mahdollisimman monen keräyslippaan kanssa kaikkialla Suomessa liikkuu cisviläisiä. Yhdessä meitä on enemmän – ja yhdessä auttaminen on tunnetusti hauskempaa!Kaisa ja Pekka haastavat sinut

Katsotaan, kuinka monta cisviläistä, kokonaista delegaatiota tai ryhmää, jc:tä, leaderiä ja staffia saadaan mukaan. Unohtamatta tietenkään hallituksen jäseniä, lasten vanhempia tai muita aktiiveja. Tarjoamme halauksen kaikille mukaan lähteville!

Pics or didn’t happened – lähetä kuva sinusta ja/tai ryhmästäsi keräämässä Kaisalle, kaisa.kannuksela@fi.cisv.org . Koostamme niistä visuaalisen esityksen CISV Suomen yhteisestä panoksesta tämän vuoden Nälkäpäivään.

Täällä voit ilmoittautua joko itse kerääjäksi tai ilmoittaa mukaan kaveriporukkasi.

Mikäli olet kiireinen, etkä ehdi keräämään paikan päälle, niin voit laatia itsellesi (tai vaikkapa CISV:n paikallisosastolle) oman virtuaalisen keräyslippaan, jota voit jakaa kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Ohjeet löydät yllämainitulta Nälkäpäivä-nettisivulta.

Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräyksestä on tehty myös hieno video:

Ota haaste vastaan ja tartu keräyslippaaseen, autetaan yhdessä.

Ystävällisin viikonloppu- ja keräysterveisin,

Kaisa & Pekka

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.