Suomen CISV-liitto hakee järjestökoordinaattoria

Suomen CISV-liitto hakee järjestökoordinaattoria

 

Suomen CISV-liitto etsii osa-aikaista järjestökoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, joka pitää huolen siitä, että juoksevat asiat hoituvat ajallaan. 

 

Järjestökoordinaattorin työtehtäviin kuuluu avustusten, sähköpostilistojen, sisäisten järjestelmien ja jäsenrekisterin hallinnointi. Järjestökoordinaattori avustaa myös kansainvälisten ohjelmien hallinnoinnissa. Työtehtäviin kuuluu lisäksi sisäinen ja ulkoinen viestintä, johon sisältyy verkkosivujen sekä sosiaalisen median tehtäviä. Työnkuvan sisältyy  laajempaa työn kehittämistä sekä verkostotyötä.

 

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta järjestö- tai vapaaehtoistöistä. Olet CISV Suomen ainoa palkattu työntekijä, joten itsenäisyys, oma-aloitteisuus sekä koordinointitaidot ovat todella tärkeitä työsi onnistumisen kannalta. Halutessasi pääset myös kehittämään toimintaamme. Tarjoamme sinulle siis hauskan ja joustavan työpaikan, jossa tekemälläsi työllä on todella merkitystä!

 

Työaika on noin 60 h/kk. Palkka on 990.88 euroa/kk, mikä vastaa sosiaalialan järjestöjen vaativuustason 3 palkkaa 50 % työajalle. Työn kausittaisesta luonteesta johtuen joinakin kuukausina todellinen työaika on pidempi, jolloin tehdyt tunnit on oikeus tasata joustavasti seuraavien kuukausien aikana. Työ sopii hyvin etätyöksi, ja on joustavuutensa vuoksi sopiva esimerkiksi opiskelun oheen tehtäväksi. Etätyön lisäksi työhön kuuluu erikseen sovittavia noin kerran kolmessa kuukaudessa läsnäoloa vaativia tapahtumia. Työsuhde alkaa 1.3.2023.

 

Mitä odotamme hakijalta:

 – Itsenäisyyttä ja kykyä hallita kokonaisuuksia

– Kokemusta CISV:stä

– Office-ohjelmien, Google Driven ja WordPress-alustan tuntemus

– Kokemusta tiedottamisesta

– Hyvät tiimityö-, koordinointi- ja kommunikointitaidot

– Kuvankäsittelytaidot ja visuaalinen silmä ovat myös eduksi

– Suomen ja englannin kielen taitoa

 

Perustiedot työpaikasta:

– 60 h/kk, 990.88 e/kk

– täysin liukuva työaika

– sisältää sekä etätöitä että erikseen sovittavia tapahtumia

– Aloitus 1.3.2023

 

 

Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:si 31.1.2023 mennessä board.list@fi.cisv.org osoitteeseen.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Suomen CISV hallitus sähköpostitse (board.list@fi.cisv.org).

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, täytämme paikan sopivan työntekijän löydyttyä.

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.